Нито един член на британския кабинет не е оспорил на

...
 Нито един член на британския кабинет не е оспорил на
Коментари Харесай

Нито един член на британския кабинет не е оспорил курса на Тереза Мей за Брекзит

 Нито един член на английския кабинет не е оспорил на курса на премиера Тереза Мей за Брекзита, съобщи Ройтерс, като се базира на публицист от в. " Сън ".

" Казаха ми, че нито един министър не е протестирал пред министър-председателката поради (т. нар. план) Чекърс " на днешното съвещание на държавното управление, написа в Туитър политическият редактор на английския таблоид Том Нютън Дън, предава Българска телеграфна агенция.

Британският кабинет остава напълно зад курса на Тереза Мей за Брекзита, съобщи нейната канцелария, представена от Би Би Си.

Мей се срещна с високопоставени министри на фона на засилващия се напън върху нея да се откаже от своя проект в интерес на комерсиално съглашение като това с Канада. Самата английска министър-председателка даде обещание след съвещанието да " резервира успокоение " и да се придържа към курса си за Брекзита.

Планът Чекърс бе отритнат от други европейски водачи на неофициалната среща на върха на Европейски Съюз в Залцбург предходната седмица, което провокира гневна реакция от страна на Тереза Мей.

Вчерашното съвещание на английския кабинет е траяло към четири часа, допълниха от " Даунинг стрийт " 10.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР